Bemutatkozás

Kedves Jegyespárok! 

Gorján Alexandra vagyok ( legalábbis 2020.07.27-étől, amikor én is hozzámentem életem szerelméhez) 1991.04.04-én születtem Nyíregyházán.Egyetemi éveimet Budapesten töltöttem, két diplomával rendelkezem. Mindig úgy éreztem, hogy el fog jönni az életemben az a pont, amikor rátalálok a “szerelem munkára”, azaz az esküvőszervezésre. Ezáltal teljesedett ki az életem, megtaláltam önmagam.Imádom az esküvőszervezés minden egyes pillanatát, örömmel tölt el új párokat megismerni, meghallgatni őket, a megálmodott nagy napjukról ötletelni, majd együtt megvalósítani, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy azt ők szeretnék.

Fontos hogy válasszatok olyan esküvőszervezőt, akivel teljes az összhang és a bizalom. Már az első találkozásnál is figyelembe vevő szempont, hogy ez meglegyen. Ha ez megvan, akkor a napotok olyan tökéletes lesz, mint ahogy elképzeltétek. Ha pedig felmerülne bennetek a kérdés, hogy miért is van szükség esküvőszervezőre, egyszerű a válasz.

Az esküvőszervező az, aki tapasztalata és hozzáértése miatt mindenre odafigyel, a legjobb szolgáltatókat segít kiválasztani költséghatékonyan, mindenkinek a saját pénztárcájához mérten. Előkészíti a nagy nap minden egyes mozzanatát, tökéletes forgatókönyvet készít, így a nagy napon senkinek semmi miatt nem kell aggódni, mivel minden a terv szerint fog haladni.
Minden egyes esküvő szervezése alkalmával a párok a szívemhez nőnek, hiszen általában 1 évig is tart a szoros kapcsolattartás, egyeztetés. Szeretnék Veletek együtt örülni életetek legszebb napjának.

Szeretettel:
Alexandra